tisdag 22 maj 2012

220 mål in i truppen

Igår välkomnade vi officiellt Jacob Öhman in i (spelar)truppen och idag fortsätter vi med att skjuta in ytterligare 110 mål i laget. Det har blivit dags att presentera ännu ett nyförvärv, den här gången i form av Per Ehn (född 1993), som även han ansluter från Upsala IF.



Per kommer flygande över zon redo att maxa bössan. Foto: Anders Lundström.


Per har i UIF närmast uteslutande huserat på högernio, men har kanske allra störst potential i rollen som högersexa. Vänsterhänt som han är och med en längd som gör att man gärna vill dra paralleller till en viss Jonas Källman har han den där otäcka förmågan att kunna skjuta över målvakten, men ändå lågt i bortre. I Per får vi en spelartyp vi helt har saknat tidigare. Bara det faktum att vi nu på allvar får en kantspelare som är farlig även inåt i banan kommer att betyda mycket för vårt spel, något som han visade med eftertryck redan under försäsongens första riktiga bollpass.

På det hela taget har vi gjort klart med en riktigt spännande och lovande spelare, som passar perfekt in i klubbens spelarspecifikation och som kommer att bli en viktig kugge i vår nyutstakade satsning uppåt i seriesystemet. Dessutom är det en riktigt skön kille, som trots att han anslöt till truppen för bara tre veckor sedan har kommit in i gruppen på ett alldeles förträffligt sätt.

Välkommen till Vassunda, Per!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar