fredag 25 maj 2012

En liten lägesuppdatering då

Silly season har tyvärr varit lite för lugn för att jag riktigt ska vara nöjd, men det är väl så att många av lagen har en riktigt bra stämning i truppen, och det faktum att man faktiskt är rätt så nöjd med vad man har.

* * *

Det blev i dagarna klart med en förstärkning till Brännans IF. Den kommer jag att avslöja imorgon.

* * *

Vassunda kör på riktigt bra nu. Två spelare är som sagt redan klara för oss kommande säsong, men det är ännu mer på väg in. HK 71:s Milan Kapuran har varit nere och provspelat för oss. Vi får se vad det blir av det. Klart är i alla fall att han skjuter som en häst sparkar.

* * *

Vi kommer ha ytterligare en provspelare med till Eken Cup, men mer om det senare. Samt att ett par spelare till har visat intresse för provspel. Det kan bli en kul höst det här!

* * *

Brännans IF Handboll hade celebert besök på sin träning i måndags. Ademar Leons damtränare var på plats. Det ryktas om att vissa språksvårigheter dock gjorde det svårt för dem att förstå varandra.

* * *

På fotbollsuppvärmningarna fortsätter vi gamla att briljera. Det är nästan svårt att förstå att det inte är vår huvudsport. Vilket passningsspel vi visar upp.

* * *

David Mihajlovic måste ha slagit 10 tunnlar i går. För alla er därute: att göra mål är inte det viktigaste - allt går ut på att göra så många tunnlar som möjligt.

2 kommentarer:

  1. Kul att höra att det går bra för er Gladh!

    Vi hade själv en est nere på senaste träningen, han hade spelat i chocolateboys hemma i Estland. Han kommer dock inte få vara med i fortsättningen.
    En gammalräv med pojklandslagsmeriter har varit nere, senast hade han ett rungande krysskott.

    Vi har dock klart med en lagledare till nästa säsong! Viktigt då vi spelare skötte allt förra säsongen.

    Som en av tre arrangörer av Eken så måste jag varna er för att använda spelare som inte är registrerade för er, det får man inte göra, dock så gör många det ändå! Blir spelaren skadad så gäller inte försäkringen om jag förstått det rätt.

    Varför vi inte spelar Eken, då vi är arrangör?
    Jo för vi måste jobba, fyller på dasspapper för övernattande lag. Det är inte kul, men NÖDvändigt.

    / BB, AIK

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det är bra Björn och betydelsen av att ha en strukturerad och ordningsam lagledare kan man inte överskatta. Ska man lyckas är det en förutsättning och hur ni har kunnat ha spelare som har skött det där förstår jag inte. Imponerande förvisso, men fel fokus känns det som.

      Sedan har du naturligtvis helt rätt. Ur försäkringshänseende förutsätts det att spelaren är registrerad vid spel i en turnering likt Eken. Det är vi också medvetna om.

      Lycka till med arrangörsskapet! För egen del blir det faktiskt första gången på Gubbängsfältet (märkligt när man genom ungdomsåren har farit fram och tillbaka över hela Stockholm varenda helg, men så är det) och jag hoppas naturligtvis på en trevlig handbollsupplevelse.

      Radera