lördag 19 maj 2012

Gladhs hybris lindrigare än väntat

Lördag och man kan väl lugnt konstatera att dagen inte har gått i bloggandets tecken. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt till alla er läsare som har sucktat i onödan efter det där inlägget som förgyller hela helgen. Dock blir det så när sponsoråtaganden och annat mycket viktigt ska skötas. Hur som helst går det alltid att krysta fram något om man vill och jag hoppas det ska vara till förnöjelse åtminstone tillfälligt. Bättre kommer förhoppningsvis redan imorgon.

* * *

Enköpings HF:s unga trupp får ett välkommet tillskott i Sebastian Cohen (född 1982). Cohen har de senaste säsongerna slitit sina knän på Högdalshallens stenhårda golv, där han med HK Silwing/Troja har hunnit med spel i såväl allsvenskan som division 1. Under den gångna säsongen blev det 42 mål på 16 matcher (Rickard Söderberg, tack för dina fantastiska statistiksammanställningar!) och förutom att han säkert kommer kunna bidra med en hel del mål, så kommer han med all säkerhet även att bidra med värdefull rutin till ett lag som till större delen består av spelare födda på 90-talet.

* * *

Om det mot förmodan var någon som trodde att vi på allvar skulle dra på oss de fina tröjorna till hösten, måste jag tyvärr göra er besvikna. Dock var uppgifterna inte helt oriktiga, utan planen är att de ska användas till den beachhandbollssäsong som stundar. På så vis garanterar vi att vi på något sätt lyckas sätta färg på sommarens tillställningar. Inte för att det är så mycket färg kvar i tröjorna, men ja, ni fattar.

På samma ämne har det trillat in en hel del funderingar kring om bloggkollega Gladh har fått storhetsvansinne nu när han uppenbarligen talar om sig själv i tredje person. Svaret är: inte mer än vanligt. Ska sanningen fram var det så att Gladh stod för bilderna medan jag stod för texten. Ett klassammarbete helt enkelt, men det förklarar också textens utformning. Jag ber om ursäkt om jag gav er sömnsvårigheter på grund av detta.

* * *

Ett riktigt intressant nyförvärv är på gång till en klubb i norrtvåan och förhoppningsvis kan ni vänta er en intervju med huvudpersonen inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar