söndag 27 maj 2012

Daniel "Knivsta-Guetta" Algulin

I par med ett av våra senaste nytillskott, Jacob Öhman, gjorde han dundersuccé med vassundalåten. Nu är han tillbaka, den här gången med en egen platta. Knivstas svar på David Guetta, vår alldeles egen Daniel "Algot" Algulin är i färd med att släppa sitt debutalbum Big in Uganda och det ska naturligtvis uppmärksammas här på bloggen. Ni ska här få ett smakprov i form av covern A New Day Has Come, men det stannar inte där. Till hemmapremiären i höst släpper Algot vår nya och helt unika inspringslåt och det ska bli riktigt spännande att se vad han kan åstadkomma. Dessutom finns det planer på ytterligare unika inslag (åtminstone i division 2-handbollen) signerade "Agleen", som är artistnamnet han går under. Kan bli något alldeles extra det där och jag är helt övertygad om att publiken (och gästande lag för den delen) som letar sig ned till gympasalen inte kommer att bli det minsta besviken över matcharrangemangen i höst. Nåväl, här har ni "Agleen" och A New Day Has Come:



Alla som har Spotify kan lyssna in låten här.

Vi smetar på med skivomslaget också:



* * *

Tanken på en riktig storsponsor (och då menar jag STOR, tänk Ricoh eller någonting ännu "värre") har ju slagit en några gånger, men när Algot har erövrat DJ-världen bör vi kunna ha en lösning på det problemet.

* * *

Då borde det heller inte vara helt omöjligt med Vassunda IF i Champions League-final 2035. Vilket osökt leder mig in på helgens handbollsfest i Köln. Återigen bästa reklam för handbollen och det trots att det aldrig var riktigt spännande. Det säger ganska mycket om vår sport. Men så kan man ju alltid bara sitta ned och njuta av alla fantastiska spelare, för att sedan inse att det finns en del att jobba med under försäsongsträningen. Tur då att det är ny träning igen imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar