tisdag 15 maj 2012

Larsson i det närmaste klar

Eken Cup spelas den 16-17 juni och på spelarnas eget initiativ är Vassunda nu representerat i herrseniorklassen. Ombyte förnöjer som bekant och att få ordentligt matchspel i tävlingsform mitt bland all backträning, boxning och diverse alternativa träningsformer som vi testar på kan nog bli en fullträff. När söndagen övergick i måndag gick anmälningstiden ut och igår offentliggjordes en lista över de lag som anmält sig. I herrseniorklassen kommer följande 19 lag till start:

G/T Söder

Handens SK

HC Kiffen (FIN)

HK Cliff

Huddinge HK

IF Swithiod

Jakobsbergs GoIF

Kungsängens SK

Sannadals SK

Sportsgear HHK

Stockholm Finest HK

Trångsunds Handbollskamrater

Tungelsta IF

Tyresö HF

Tyresö IF

Vallentuna HK

Vassunda IF

Årsta AIK HF

Ösmo GIF HK

En del bekanta lag alltså och kanske kan vi här få en tidig indikation på var till exempel Kungsängen står. Ny tränare i Peter Jivestad och en delvis annorlunda sammansättning i truppen gör ju laget helintressant. Kungsängen kommer dessutom spela en träningsmatch mot Enköpings HF i juni.

* * *

På tal om Enköping, så blev det under gårdagskvällen klart att den till Fjärdhundra utlånade målvakten Niclas Lundgren återvänder för spel i moderklubben.

* * *

Borlänges goalgetter till vänstersexa Dan Larsson är i det närmaste klar för AIK Handboll. De sista formaliteterna är vad som återstår. Mer om Dan Larsson har ni kunnat läsa om tidigare här.

8 kommentarer:

  1. Ska inte Lidingö försvara sin titel från i fjor?

    SvaraRadera
  2. Inget vidare startfält, Tyresö vinner!
    Dan Larsson klar för AIK enligt HF

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såg det. Det enda som saknades var just att övergången skulle registreras. Nu är det som sagt fixat och norrtvåan är en riktigt bra spelare rikare.

      Beträffande Eken, så är Tyresö naturligtvis skyhöga favoriter, men det är spel på gräs och man vet aldrig riktigt vad lagen kommer med för spelare så här års, så det kan nog bli spännande ändå. Sedan håller jag med dig om att starfältet känns lite tunnare än i fjol.

      Radera
  3. Jakobsbergs Goif kommer spela eken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevligt, trevligt. Efteranmälan, arrangörsmiss eller något annat?

      Radera
    2. Var bestämt sen länge men jag hade helt enkelt missat att skicka in anmälan.

      Vi åkte fö (rättvist) ut mot din favorit Tyresö ifjol. Det var en blöt historia på söndagsmorgonen där bowlingkunskaper var viktigare än handbollskunskaper.

      Radera
    3. Haha, ja det brukar kunna bli så när man spelar utomhus. Vill minnas en match med juniorlaget i Partille Cup för två säsonger sedan. Mötte danska Herning och det stod 7-7 i paus. Sedan tog monsunregnet vid och andra halvlek slutade 7-2 till deras fördel, tack vare att de var bättre på att utnyttja (de internationella) domarnas förkärlek för att döma straff vid satsningar utsida två. Om jag inte missminner mig gjordes alla mål utom typ tre (varav det sista från vår sida var ett skott från halva planen som stack i väg i konstgräset och ställde deras enastående -- verkligen det bästa jag sett i den åldern -- målvakt) i andra halvlek på straffkast. Det var enda chansen att göra mål. Hur som helst en upplevelse det också.

      Kul för övrigt att ni spelar Eken!

      Radera