tisdag 29 maj 2012

Joelssons bolltvättarskola

En sak är då säker. Vassunda IF har definitivt Sveriges bästa bolltvättare. Den boll som David Joelsson inte kan få skinande ren finns inte. "Dövinkel med Gladh & Sjöberg" jagade fatt i David för en lektion. Undertecknad plockade dessutom fram mobilkameran för att kunna dokumentera den dyrbara kunskapen till framtida generationer. Det klippet finner ni här nedan.

* * *

Att David skulle ha en talang för det här med materialvård är kanske inte helt oväntat för den som har koll på familjehistoriken. Pappan i familjen, Anders Joelsson är numera materialare till vårt herrlag, ett jobb han sköter med bravur. Anders sliter stundtals arslet av sig för att vi ska ha alla dumma saker vi ber om (kaffe till Gladh i paus är bara ett exempel.) Men vad många inte vet är att han har en historia i det allsvenska hockeylaget Almtuna som materialare. Jag kan inte få nog av att höra hans historier om bortskämda kanadensare som mer eller mindre behöver hjälp att klä på sig suspensoaren. Nåja, nog av det, här kommer klippet.




Nu finns det ingen ursäkt att slänga fram skitbollar till oss på uppvärmningarna...

...och glöm inte; börja alltid vid lufthålet!

* * *

Om nu någon lyckas missa det störande stönandet i bakgrunden så kan jag meddela att det är lagets äldsta spelare, David Mihajlovic, 31år, som visar prov på stor mognad.

3 kommentarer:

  1. Och jag ser till att ni får rena tröjor till era matcher!

    SvaraRadera
  2. Vad kostar en sån där maskin?

    SvaraRadera
  3. David Joelsson VIF30 maj 2012 kl. 07:17

    De är inte dyra alls, tror våran inköptes för 4-6 tusen !! :)

    SvaraRadera