onsdag 2 maj 2012

Säsongen 2012/13 igång

Första träningspasset för den här försäsongen klarades under kvällen av i Alsikehallen och det bjöds sannerligen inte på någon mjukstart. Beep-test stod på programmet och även om många nog tvekade lite inför sin fysiska status så här efter det korta uppehållet gick det överlag bra. För undertecknad gick det faktiskt över förväntan måste jag säga och det blev till slut en mycket meriterande (nåja) seger på 14,3 strax före Oskar Ageborg som älgade sig fram till knappt 14. Nytt test i början av augusti och då är väl tanken att man ska förbättra sitt resultat gissar jag.

Beep-testet följdes sedan upp av 30 minuters styrketräning av överkroppen innan vi avslutade med att känna lite på lädret. En passningsövning för att hitta känslan och rytmen igen blev det och trots vissa symptom på gummiarm till följd av de 200 armhävningarna som hade avverkats blev det till slut ganska bra intensitet i det hela.

* * *

Ledarstaben slog tydligen vad om vem som skulle klara beep-testet bäst. Dock fick jag aldrig något grepp om vem som egentligen vann den vadslagningen. Någonting att ta reda på vid nästa träning.

* * *

Första nyförvärven på plats idag och det känns väldigt bra. Mer om det lär komma framöver, men till dess: välkomna till Vassunda pojkar!

* * *

Räknade till 16 eller 17 spelare på träningen idag och med ytterligare några spelare på väg in måste jag säga att det ser riktigt lovande ut. Nu återstår bara att fullfölja det hårda arbetet för att se till att det även fortsättningsvis gör så.

* * *

Fortsätter försäsongsträningen i samma anda som idag behöver ingen vassundaspelare bada i vassen i sommar i alla fall.

* * *

Ny säsong, nya möjligheter! I och med det här inlägget får vi framöver anledning att referera till säsongen 2011/12 som "föregående säsong".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar