onsdag 9 maj 2012

"Valpen" fri som en fågel

Vissa spelare blir det mer snack om än andra i transfertider. En det blåser lite extra kring är Brännans Jonathan "Valpen" Tjernberg, som ser ut att vara på väg bort från härnösandsklubben. Detta trots att han bara för någon vecka sedan var mer eller mindre överens med Brännan om en kontraktsförlängning. Enligt en i ämnet insatt källa är Tjernberg på väg hem till Robertsfors, men samma källa poängterar också nogsamt att Sikeå SK för den sakens skull inte är ett reellt alternativ. Att Tjernberg skulle ha transferlistat sig själv på egen begäran är det knappast fråga om, men spänstfenomenet ska tydligen vara öppen för spel i högre divisioner längre söder ut i vårt avlånga land.

* * *

HK Eskils målvaktsprofil Tobias "Bandana" Olsson är nu definitivt klar för Skånela IF. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2013/14 och 22-årige Olsson ansluter till märstaklubben i början av augusti.

* * *

Ny träning i gympasalen ikväll, men det är nästan så man tror att vi numera håller till i Viksjö Sporthall. Var städpersonalen har hållit hus den senaste tiden vet jag inte, men inte har det varit några sopskyfflar och svarta plastpåsar i Alsikehallen i alla fall.

5 kommentarer:

  1. Kommunen ger igen för att ni i knivsta är näst sämst på att återvinna (källa dagens metro)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det förklarar nog saken. Är Järfälla kommun sämst då?

      Radera
    2. överraskande nog så var järfälla inte ens med bland de 3 sämsta,troligtvis har man fuskat med siffrorna. Eller så var det insatsen vi gjorde i klubben där vi samlade pantburkar för att ha råd med sista norrlandsresan gett resultat.

      Radera
  2. Skulle kommunen plocka upp allt skit och sortera det som finns i sin egen anlägggning (Alsikehallen) så skulle Knivsta kommun förmodligen bli bäst...

    SvaraRadera
  3. Han missar ju bara.

    SvaraRadera