torsdag 10 maj 2012

Blogg går i graven

Den har varit ett institut i svensk handboll, men nu är sagan Treijner och Söderberg slut. Bloggkungarna från "Nypan" aviserade redan tidigare i vår att de har gjort sitt på handbollsplanen, men vi var nog många som trodde att bloggen skulle leva vidare ändå. Nu blir det inte så och det är inte utan att man fäller en liten tår inombords.

Treijner och Söderberg har de senaste säsongerna varit en del i vardagsrutinen, åtminstone för min del, och det blir onekligen ett tomrum att fylla. Vad ska man nu läsa? Att läsa sina egna inlägg är ju ärligt talat inte så upphetsande och spännande.

Nåja, det löser sig nog. Som relativt sett nyinvigd bloggare vill vi bara rikta ett största och hjärtligaste tack till Rickard Söderberg och Per Treijner för det arbete ni har lagt ned under flera års tid. Det ni har gjort för att skapa intresse och drag kring handbollen är inte annat än enastående. Utan inspiration från er hade vi heller aldrig startat "Dövinkel med Gladh och Sjöberg" vågar jag påstå.

Det har varit offantligt många inlägg under de här åren och det är svårt att peka på något specifikt som har stuckit ut lite extra (heja!). Vi nöjer oss därför med att konstatera att ni avslutar på topp och förtjänar allt beröm för ert arbete som division 1-handbollens stora ambassadörer.

8 kommentarer:

  1. Trodde jag skrev en kommentar här tidigare men den verkar ha fallit bort i cyberrymden. Detta inlägg var en riktigt trevlig läsning. Det är era andra också för den delen. Keep up the good work!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och tack! Det var en självklarhet att skriva några rader.

      Vi ska göra vårt bästa.

      Radera
    2. Riktigt tråkigt! En av dom bästa handbollsbloggarna som funnits

      Radera
  2. Jävligt tråkigt att Nyköpings stolthet går i graven! Va fan ska man nu skryta med?

    Sjöberg, nu när Rille inte bloggar längre så måste du ju ta dig till Umeå 2/3 - 6 och rapportera när Nypan boys får spö! :)

    SvaraRadera
  3. Haha, måste ju iaf försöka! Vi är ju trots allt regerande mästare! ;)

    Söder syns om 3 veckor! Frågan är nu om Sjöberg & Gladh har mage att ställa upp med ett lag?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr Milad så krockar det med en oerhört viktig och prestigefull Brännbollsmatch med tillhörande *host host* hallonsaft och grillkorv.

      Vi koncentrerar oss på Uppsala istället.

      Radera
  4. Ja, ett stort tack för de snälla orden!

    Milad: Du kan fortfarande skryta om oss om du vill!

    SvaraRadera