måndag 30 juli 2012

@dovinkel

Förra säsongen körde vi våra liverapporteringar via coveritive. Så kommer inte bli fallet i år, då coveritlive bestämt sig för att säga upp sin gratistjänst. Och att betala hutlösa pengar för att kunna liverapportera känns inte aktuellt. Den här bloggen drivs helt utan egen vinning, och att då ta ännu fler kostnader än vi redan har fungerar helt enkelt inte. Istället hakar vi på framtidståget, och ansluter oss till twitter.

Den kommer du kunna följa, antingen direkt här på bloggen. Håll koll i högerfältet här och uppdatera flitigt (vi har inte kommit på hur det auto-uppdateras ännu, datorsopor som vi är) alternativt att man på twitter skaffar sig ett konto och söker på @dovinkel.

Nu är både jag och "Sjöba" riktiga twitternoviser, men det hoppas vi kommer bli en bra lösning. Twitterkontot kommer troligtvis bara att användas till liverapportering, men man vet aldrig vad framtiden har att utvisa.

Vår stora liverapportör denna säsong kommer bli bolltvättarkungen David Joelsson.

* * *

AIK kör igång sin försäsong idag, och efter utskåpníngen i lördags misstänker jag att handbollspelandet kommer få stå till sidan till förmån för fotbollsträning. Hur som haver är det här tidigare än laget startat tidigare år, och man väljer dessutom att -- likt Ricoh -- gå upp till tre träningspass i veckan. Tillsammans med de nyförvärv man har gjort kan nog det här ses som en direkt markering mot övriga lag. I ÅR GÅR AIK FÖR SERIESEGER.

* * *

Även Brännan går igång den här veckan, och det tycks vara utan någon klar huvudtränare. Knappast ett ultimat upplägg, men det känns som att om något lag klarar det - så är det Brännan.

* * *

Kungsängen startade redan förra veckan, med fyra pass i veckan -- inklusive lördagsträning. Det här kan även det vara en markering mot övriga lag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar