torsdag 23 augusti 2012

Genrep på "Ön"

Ingen Vigg Stenberg Eriksson och ingen Viktor Landegren. Nä, inte ens en högernia. Det enda som stämde var att Strömnäs GIF eventuellt är på väg att knyta till sig en tidigare Swithiod-spelare. Högersexan Grim Rosendahl (född 1992) tar nu nämligen sitt pick och pack och flyttar norrut till Piteå. Rosendahl har diskuterat framtiden med några klubbar, men mycket talar alltså för att det blir spel i Strömnäs. Pitelaget skulle i sådana fall inte få den eftertraktade förstärkningen på niometer (om man inte väljer att "skola om" honom), men väl en riktigt bra försvarsspelare (högertvåa i Swithiod) och stark kontringsspelare.

* * *

Täby HBK är tillbaka i vinnarspåret efter den knappa förlusten mot HK Cliff. 45-24 vann man med borta mot Nacka HK (Skuru IK:s u-lag) när Stockholms DM:s grupp C körde igång igår. Inte starkast möjliga motstånd kanske, men 45 mål är ändå alltid 45 mål.

* * *

För att kompensera för den uteblivna träningsmatchen mot AIK har lagledningen nu trixat fram ytterligare två träningsmatcher innan seriepremiärerna i division II och III. En match mot Upsala IF kommer att avverkas liksom en match borta mot Lidingö SK. Den senare matchen kommer att spelas lördagen den 15 september, vilket alltså är precis en vecka innan seriestart. Lidingö ska ju ta sig an den tuffa uppgiften att hålla sig kvar i division 1 och i Gångsätra är man erkännt svårslagna. För oss blir det ett perfekt genrep, som förhoppningsvis ger oss en god indikation på hur vi ligger till och vad som behöver finslipas sista veckan in mot premiären. En bra prestation mot Lidingö och vi vet att vi blir att räkna med även i serien.

5 kommentarer:

  1. Lidingö torskade mot AIK med 25-19 i Gångsätra ikväll.

    SvaraRadera
  2. Lidingös herrar vann också en match ikväll. 21-19 mot Matteuspojkarna i DM

    SvaraRadera
  3. Släppte Boken/ Lidingö in 25 mål mot AIK ?!?
    Så många mål fick ingen mot dem i någon match förra året!
    Mitt tips: Det blir bara ett år i 1:an för Lidngö den här gången.

    SvaraRadera
  4. Vi hängde 28 på Lidingö förra året. Vann med 28-16 har jag för mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. 28-16 stämmer bra. Utan att ha någon som helst grund att stödja mig på så gissar jag att det inte var ett helt ordinarie Lidingö som kom till spel mot AIK. Lidingö hade ju nämligen match mot MP i DM typ samtidigt. Men som sagt, en ren gissning från min sida. Sedan ska man nog inte dra alltför stora växlar på resultat så här tidigt på säsongen. Det hinner hända mycket.

      Radera