fredag 3 augusti 2012

Succéman ny vid rodret

Bloggkollegan lämnade er med en liten cliff hanger sent igår kväll och vi kan nu avslöja att det blir Daniel Arnerlöv som blir Vassunda IF:s nya herrtränare. Daniel tillträder posten omgående och gör sin första träning med laget på måndag.

Daniel inledde sin handbollsbana som spelare i Vassundas P86-lag, men ganska snabbt visade han sig ha en extraordinär fallenhet för tränarrollen. Redan som 15-åring axlade han huvudansvaret för Vassundas pojkar födda 1993 med vilka han uppnådde stora framgångar under 7-8 år. Därefter följde två år som tränare för föreningens P92/93 innan det blev ett kortare uppehåll för att slutföra studierna och samla lite ny kraft.

Inför förra säsongen tog Daniel över ansvaret som huvudtränare för klubbens damlag, som han tog till en mycket fin femteplats i division 2 östsvenska norra efter en vårsäsong som om man bara räknat den hade räckt till en andraplats i serien. Nu väntar alltså utmaningen att inledningsvis göra Vassunda till ett etablerat division 1-lag på herrsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar