torsdag 16 augusti 2012

Wennström måste biffa på sig nu, det här håller inte!

Läste på Mantorps herrblogg om ett ytterst intressant resultat i en träningsmatch mot norrettan-konkurrenten RP IF Linköping. 18-10 slutade matchen till Brännans banemäns favör. Det får en ju osökt att börja fundera på hur anfallsspelet ser ut däruppe i de finare divisionerna. Att Mantorps snudd på galna försvarsspel är bra visste vi iofs sedan tidigare men tio(10!!!) mål?

* * *

Det var en hemsk träning vårt nya tränarna Daniel Arnerlöv och Per-Olov Skatt satt ihop dagen till ära. Vackra, trygga och säkra Alsikehallen lämnade vi till Sjöbergs p98, och istället förflyttade vi oss till det mygginvaderade elljusspåret. Efter en uppvärmning som egentligen kan liknas med ett fullfjädrat fys-pass kördes intervaller runt ett alldeles för stort dike. 5 varv runt det ca. 400 meter hemska diket i lervälling blev det innan Knivstas värsta backe skulle få smaka på starka vassundafötter. Daniel tyckte vi skulle få vila idag så därför blev det "bara" 30 vändor där. Som om inte det vore nog slängde han på lite brutalbänk och armhävningar också.

Daniel; jag hatar dig!

Noterbart är att Jacob Wennström inte har starka ben nog för att hålla upp lilla mig. Han vek som som en alldeles för gammal fura när Gladh öste på med aldrig tidigare skådad frekvens i brutalbänken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar