lördag 18 augusti 2012

Man boy

Det där med en brud i varje hamn är kanske var måns dröm. I lag 2s verklighet är det snarare en norm.

***

Tjenare chefen för andralaget. Hur ska ni klara av att kliva ur skuggan Vassunda 1 lämnar efter sig?
- Nämen hej! Skuggan? Vi kommer sätta standarden direkt i vår första match och visa vilket Vassunda lag som bestämmer. Eftersom ni spelar er match efter oss så är det väl ni som får kliva ur vår skugga som kommer vara över er under söndagens bataljer.

Ni satsar ju på två riktiga beachveteraner i dig själv och Eric Engström. Vad har ni för nytta av alla era Åhusresor?
- Om man kollar på tidigare resultat från just den turneringen så ska ni och inga andra bli skrämda. Men lite har vi väl plockat med på vägen. Äta sand är inte gott men det är mjukt att landa på.

I övrigt har ni ett gäng som knappt sett en beachhandbollsplan tidigare. Varför tog du ut just dessa till turneringen?
- Äsch, det spelar inte alls någon roll. Vi plockade en målvakt för det krävs en som kan spika igen och det brukar ju Simon alltid göra. Sen har vi 3 ungtuppar med Robert i spetsen som satsar i varje lucka han får eller skapar. Det är duktiga killar med handboll i sig så jag ser inga bekymmer. Handlar ju bara att få in bolljäveln i mål!

Vad har ni för hemliga vapen att plocka fram när det krisar på Söndag?
- Haha när? Det kommer inte krisa för oss käre Gladh. Vet att du själv är lite orolig för att ni inte har några ess i ärmen ifall det skulle krisa. Dina knorrar lär inte funka så bra på sand. OM det mot förmodan skulle krisa så har Engan och jag ett speciellt försvarspel som kommer överrumpla våra motståndare.

Vilka ser du som favoriter att hämta hem prischecken?
- Nu när inte Flensburg är med så bör man tippa på Rimbo, om dem nu orkar att ta med samma lag från tidigare Åhus turneringar. Annars är ju Vassunda 2 och kanske Vassunda 1 med i leken om prischecken. Tycker att ett finalmöte mellan oss är helt klart rimliga.

Vem i ert lag kommer vara obehagligast för motståndarna att möta?
- Helt klart Engan. Han är obehaglig, söt och världsmästare i smuggel.

Avslutningsvis, hur kommer det sig att vi gamla alltid kör över de unga på uppvärmningsfotbollen?
- Haha det är faktiskt helt sjukt att vi vinner hela tiden. Vi gamlingar är inte bäst men vi är snyggast. Där kanske du har orsaken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar