torsdag 2 augusti 2012

Tack för den här gången

Igår på träningen samlade coach Urban "Ubba" Lindberg truppen för att meddela ett dystert beslut. På grund av förändringar på hemmaplan finns det tyvärr inte längre möjlighet att gå in till de 300% på handbollen, som han önskar. Därför kliver han nu av uppdraget som herrlagets tränare.

Ubba har varit i Vassunda ända sedan division 4-tiden, med undantag av en säsong. Framgångarna har heller inte låtit vänta på sig. Direkt klev vi ifrån division 4 till division 2, då vi kvalade till ettan två år på följd. När han tog ett break ifrån handbollen var vi ofina nog att åka år tvåan, och Ubba kallades åter in. Pang, upp i tvåan igen och åter ett kval till division 1.

Nu tror kanske ni läsare att vi står tränarlösa, men jag kan avslöja att det är i det närmaste klart. Vem det är håller vi på en liten stund till. Allt för spänningen förstås.

Jag vill personligen tacka lekledaren för den här gången. Jag räknar med att se dig och kidsen fullmunderade i vackra vassundakläder och huligantutor i Alsikehallen i höst.

Tack för den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar