tisdag 21 augusti 2012

Stökigt i Strömnäs

Det har varit väldigt tyst väldigt länge, men nu har det slutligen sipprat ut lite information om Strömnäs GIF. Enligt uppgifter till bloggen tappar man inte bara Simon Karlsson, utan även hans bror Erik och Johnny Landgren. Tveklöst tunga avbräck, då alla tre har varit nyckelspelare, och därtill kommer dessutom att Strömnäs trupp inte var den bredaste sedan tidigare. Strömnäs får nu den otacksamma uppgiften att ersätta en hel startlina på niometer och man kan väl säga att det där samarbetet med Norrfjärden framstår som alltmera vettigt.

En liten ljusning finns dock för pitelaget, som enligt en i norrlandshandbollen insatt källa är på väg att värva en högernia född 1992 från Swithiod. Uteslutningsmetoden lämnar två tänkbara namn, Vigg Stenberg Eriksson och Viktor Landegren. Den senare gjorde fem mål när "Switte" (då Gauthiod) gästade Alsikehallen i våras och kan vara precis den förstärkning som ett lite slätstruket Strömnäs behöver. En riktigt bra vänsterslägga är ju sällan fel.

* * *

Ska man tolka Strömnäs inte alltför uppdaterade hemsida framstår det som helt klart att Johnny Landgren lämnar, då hans namn har tagits bort från listan över spelare som ingår i truppen. Erik Karlssons namn är dock alltjämt kvar, men stora frågetecken finns ju om inte annat sedan tidigare kring hans vara eller icke vara i klubben.

Ska man tro hemsidan står laget dessutom utan huvudtränare. Lars Johansson flaggade redan i samband med en intervju i våras för att han eventuellt skulle kliva av tränarjobbet och nu finns inte heller hans namn med i truppen. Blir det då assisterande Christoffer Schoeneck, som tar över huvudansvaret?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar