lördag 4 augusti 2012

Söndagsmatch kassörens lycka

Så var då spelschemat komplett med exakta datum och tider klart. "Förlorarna" är som vi tidigt konstaterade Enköpings HF som nu får ett oerhört oregelbundet spelschema. I mitten av oktober kör man rena rama NHL-upplägget med fem matcher på tre dagar och mina knapphändiga mattekunskaper säger mig då att det måste innrbära att det blir glesare under andra perioder. Det behöver naturligtvis inte vara en nackdel, men visst är det bekvämare när matcherna kommer på regelbunden basis. Lyckligast är nog vår kassör som glatt kan konstatera att matchen borta mot Strömnäs spelas på en söndag, vilket möjliggör en endagstripp till Norrbotten. Hade matchen spelats på lördagen hade bristen på kvällsflyg söderut tvingat fram en övernattning, vilket givetvis kostar lite extra.

Noterbart är också att det är fler matcher i veckorna än tidigare säsonger. Delvis beror det naturligtvis på att Enköping ska beta av flera av matcherna mot stockholmslagen då, men även en del andra matcher kommer att spelas i veckorna. Bland annat gäller det en del av norrlandsderbyna. Nedan ser ni premiäromgången såsom den spelas och är ni sugna på mer hittar ni hela spelschemat här.

Lördag 22 september

14:00 Brännans HF - Strömnäs GIF, Öbacka SC
14:00 Sundsvall HK - Bodens BK HF, Skönbergs Sporthall
14:15 Kungsängens SK - AIK Handboll, Ekhammarhallen
15:00 Hornskrokens IF - Enköpings HF, Hildursborg
15:45 Jakobsbergs GoIF - Vassunda IF, Viksjö Sporthall

Söndag 23 september

16:30 HF SIF - Täby HBK, Vikingahallen A

* * *

Brännans HF står som Brännans IF i spelschemat, vilket jag förmodar beror på att anmälan till seriespel skickades in före utbrytningen och namnbytet.

* * *

Begriper fortfarande inte varför spelplatsen i Sundsvall är döpt till just "Sundsvall". Mig veterligen spelar de alltid i Skönbergs Sporthall, varför jag valde att ange det som spelplats ovan. Kanske kan någon förklara varför det är så.

2 kommentarer:

  1. Tror nog du menar tre matcher på fem dagar?:P Hade varit Jävligt tungt med fem matcher på tre dagar!

    /Henriksson Enköping

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det hade varit något det. Får korrigera det vid tillfälle. ; )

      Radera