fredag 24 augusti 2012

Oavgjort för Enköping

Eskil Cup närmar sig med stormsteg, och vi är många i Vassunda som verkligen ser fram emot den turneringen. Ett bra startfält har man som bekant fått ihop, och framförallt ska det bli intressant att se var Brännan och HF SIF står någonstans.

En som däremot är osäker till spel är Brännans lagkapten Oscar Westerlind. Oscar ådrog sig multipla skador i "det legendariska" vänsterbenet i tisdags, och klart är att han står över nästa veckas handbollspass med laget. Enligt Oscar rör det sig om en sträckning i ljumsken och en lättare bristning i baksidan. Oscar hoppas dock på spel och kommer som lagkapten givetvis att åka med övriga truppen ned till Eskilstuna.

* * *

Enköping träningsmatchade igår mot Hallstahammar ifrån östra tvåan. Matchen slutade 32-32 efter en riktigt tuff fajt för att vara försäsong enligt tränaren Pierre Gjuraj Grubbström. Målbäst i Enköping var enligt samma källa som vanligt niometersspelarna. Vilka det var håller jag osagt, men att Viktor Berg von Linde är en av dem är kanske inte en alltför galen gissning. Målvakten Harald Stahre gjorde tydligen också en riktigt bra första halvlek.

Nästa test för Enköping blir redan på Lördag då Huddinge HK (div 3) kommer på besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar