fredag 27 april 2012

Gladh tippar kval (Sikeå - Enköping)

Så har det blivit dags att avsluta den här tipssäsongen. Det har varit blandade resultat under de månader som har gått, dock oftast med Gladh någonstans i toppen och Sjöberg en bit bakom. Men det kan han gått bjuda på, så många mål han gör på matcherna.

I den här sista kvalrundan finner vi Sikeå i den ena ringhörnan mot Enköping i den andra. Enköping var så sent som i helgen ett frikast ifrån en division 2-plats. Men Stefan Johansson i Sikeå ville annat, och förlängningen var ett faktum. I förlängningen var Sikeå det bättre laget, och här står vi idag.

Den här tillställningen kommer troligtvis att bli en kamp utöver det vanliga. En kamp mellan två lag som verkligen vill spela division 2-handboll. En kamp mellan två lag som verkligen förtjänar att spela i division 2.

I mina ögon är Enköping det bättre laget sett spelare för spelare. Men man lider något enormt av att inte ha spelat tillräckligt med jämna och tuffa matcher i år. Om vi sedan ska kika lite på Sikeå, så ser vi ett lag som spelat med kniven mot strupen mer eller mindre hela säsongen. Man har dessutom visat att man klarar av att vinna måstematcherna.

Ja, hur slutar den här sprakande tillställningen då? Inte den minsta gnutta av aning. Det kommer -- precis som tidigare -- troligtvis att bli snuskjämnt. Jag tror absolut inte att något lag vinner med mer än två bollar. Tipset blir därefter.

Gladhs sista tips för året: 31 - 31

Vad som händer i förlängningen tänker jag inte ge mig på (fegis).

3 kommentarer: