lördag 14 april 2012

Grattis Jakan!

Jakobsberg fixade under den tidiga eftermiddagen division 2-kontraktet genom seger hemma mot Norrfjärdens IF. Jakan tog enligt uppgift kommandot direkt och var sedan aldrig riktigt hotade. Grattis!

För Norrfjärden blir det till att ladda om inför ännu en säsong på handbollens bakgård. Ambitionen tycks onekligen vara att så snabbt som möjligt komma därifrån och nu ryktas det om att man kan ha hittat en lösning som ökar de chanserna. Snacket som går gäller ett eventuellt samarbetsavtal med från division 1 norra nedflyttade Strömnäs GIF. Exakt vad det potentiella samarbetet skulle kunna gå ut på framgår inte, men efter att ha videogranskat Norrfjärden kan jag lugnt konstatera att det vore positivt om man kunde låna in några spelare från Strömnäs. Dock är det ingen vidare väl bevarad hemlighet att Strömnäs har en minst sagt tunn trupp och med det för handen synes det kanske troligare att pitelaget breddar sin trupp i division 2 med några spelare från Norrfjärden. Nåväl, mer i ämnet lär komma framöver.

* * *

Ricoh HK lyckades inte avgöra borta mot IFK Ystad HK och får därmed ställa in sig på ytterligare en resa till Skåne. Tungt för Ricoh, men en viss tippare misströstar inte alltför mycket. Dock kan jag inte annat än beklaga att bloggkollega Gladh inte räknar in kvalet i den inbördes statistiken oss emellan.

3 kommentarer:

  1. Strömnäs kommer att spela div 3 norra.På grund av dålig ekonomi

    SvaraRadera
  2. Det stämmer inte. Skickade precis en rask löpare (läs: Brännan-Tobbe) och han tog blixtsnabbt redo på sanningen. Dock snackas det som sagt om ett samarbete Strömnäs/Norrfjärdern för att få ihop all ekonomi och spelarmaterial.

    SvaraRadera
  3. Läs mer här:
    http://www.pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=6846949

    SvaraRadera