måndag 2 april 2012

Ricoh vidare efter övertid

Jag var igår och spanade in Ricohs SemiOff mot BK Heid. Det finns ingen anledning att slänga ihop ett regelrätt matchreferat då det finns betydligt fler personer som kan göra det bättre än jag. Men lite tänkte jag bjuda på.

* * *

Matchens första 20 minuter var bland det trögaste jag sett. Ingenting gick fort egentligen. När sedan Ricoh i slutet av första halvlek började trycka på lite så kom också helt logiskt ett litet ryck. Även om ledningen antagligen kunde varit större än det 2 målsöverläge man till slut fick i halvtid måste man ändå varit nöjd med den perioden.

I den andra halvleken gick man på knock. Det blev snabbt en ledning med 3-4 bollar som kunde varit fler med lite marginaler på sin sida. Istället gick spelet i lås och BK Heid kunde komma ikapp, och till och med förbi. De sista 4 minuterna var ett utbyte mål emellan och resultattavlan visade till slut på ett mål upp för Ricoh.

Här dog min telefon och alla de som följde liverapportering slet antagligen sitt hår. Ledsen för det.

Förlängningens första fem minuter ser förhållandevis lugna ut. Två lag som ser mer rädda ut för att göra misstag än att vilja avgöra. I den andra femman såg det precis likadant ut för Heid, medan Ricoh bröstade upp sig bakåt och tog sig i kragen framåt. Den sista femman där var riktigt bra från stockholmarnas sida.

* * *

Speakern borde fått pris som bästa spelare. Hon var grym!

* * *

Ingen Joey Tempest i halvtid. Snålar Ricoh?

* * *

BK Heids vänsterkan fick inte matchens lirare. Var de som tog ut priset blinda? Han var överlägset bäst - båda lagen inräknade.

* * *

Det var inget litet gipspaket Ricohs målvakt Joakim Falk hade på armen. Att han spelade klart bortamötet måste nästan vara värt bragdguldet.

* * *

Exvassundaiten Fredrik Blanck gjorde en Bosse...

* * *

...som han redan nästa anfall tog revanch för.

* * *

Den andra exvassundaiten Dennis Lundholm fick se hela matchen från bänken. Trist!