torsdag 14 juni 2012

Allsvensk målvakt provspelar för Vassunda

Vi har under den senare tiden kunnat finna ett välkommet tillskott på träningarna. En riktig klassmålvakt, fostrad och fortfarande registrerad för Skånela IF. Linus Sjöholm (född 1989) heter han, och för er som har varit med ett tag är det kanske inte ett helt okänt namn. Linus spelade för Vassunda säsongen 08-09 då vi oturligt förlorade kvalet mot Järnvägen. Linus var stadig förstamålvakt för oss det året. Han gjorde sig känd för sin snudd på vilda målvaktsstil och sina grymma utkast. -- Något som dåvarande vassundaspelaren Jesper Siderud knappast klagade på. Det var snarlikt det samarbete vi har sett mellan Simon Bergström och Gabriel Sjöberg under de senare åren. -- Den senare säsongen har blandats av spel i allsvenskan med Skånela IF samt någon enstaka insats i division 3 med HF SIF, men det är i allsvenskan den överlägset största delen har varit.

Linus stod även mellan stolparna i träningsmatchen mot Enköping i tisdags.
 Hur vi går vidare med det här är i nuläget oklart, men så som jag förstår det är det Vassunda som gäller för Linus ifall att han fortsätter med handbollen. Linus jobbar som sjukgymnast och tyvärr för vår del kommer det eventuellt att ta en del tid. Men så som det ser ut nu, så ser det bra ut.


Linus ställs mot Aris.   Foto: Anders Lundström

Vi hoppas att vi kan komma till ett avslut i den här processen inom kort, och då också bjuda på en längre intervju med den redan nämda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar