onsdag 13 juni 2012

Fin inledning för Jivestad

De flesta av oss satt säkert bänkade framför tv-apparaten avnjutandes "Dödens grupp" ikväll. Kungsängen och Enköping kunde dock inte hålla sig borta från hallen utan träningsmatchade mot varandra i Ekhammarhallen.

För Enköpings del var det alltså andra matchen på två dagar mot division 2-motstånd och även denna gång slutade det med en femmålsförlust. Kungsängen vann med 38-33 i en match som spelades i quarters á 20 minuter (som om det inte var nog med att anamma hockeystuket). Enköping ändrade enligt uppgift en del i truppen sedan gårdagens match i Alsikehallen och lät flera yngre förmågor från klubbens a-pojkslag få känna på hetluften.

För Kungsängens vidkommande blev det dels alltså en seger, men framförallt en chans för nytillträdde tränaren Peter Jivestad att bekanta sig med sina spelare i matchsituation. Fler chanser ges redan till helgen när de vinröda beger sig till Gubbängen för spel i Eken Cup. Jivestad roterade friskt och testade tre olika uppställningar under matchens gång.

- Jag fick en känsla för vad vi behöver träna på -- så det var bra, konstaterade en till synes nöjd Peter Jivestad efter matchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar