fredag 1 juni 2012

Aris och Simon på väg till AIK?

De har redan meddelat oss att de inte kan ställa upp på de kraven Vassunda IF kommer ställa på sina spelare de kommande åren. Enligt uppgift till bloggen har två spelare ifrån Vassunda IF varit och provtränat för AIK i veckan. Det har bevisligen AIK Handbolls demoncoach March Kuzmin fått intresserad av Vassundas försvarsbjässar Aristides Deniz Sanches och Simon Ström. Aristides är väl kanske mer känd som "Aris" i vassundaläger men för folk utomsocknes är han gladiatorn "Phoenix, arenans showman och eldiga dansare".

Det återstår att se vad det kan bli av detta, men en sak är säker: AIK handboll kommer knappast ha fler folk på träningarna. Och ifall att dessa giganter väljer att fortsätta sina karriärer i den obegripligt fula gulsvarta trikån -- ja, jag är gårdare -- så vill jag i vilket fall önska dem ett stort lycka till.

Personligen hoppas jag verkligen att bägge dessa spelare väljer spel i AIK kommande säsong, och att AIK vill ha dem i sitt lag. Som spelare- och människor betraktat är de toppspelare/människor för vilket lag som helst i norrtvåan.

Men, den största orsaken till min entusiasm är ofrånkomligen den match vi kan få i vår stolta Alsikehall. Ojojoj, trummorna och trumpeterna kommer dåna så att Skånela som antagligen har match samtidigt i uppsalatrakterna inte kommer höra sig själva tänka. Skånela må ha fler på läktarna, men våra stolta vinrödiganer på ståplats kommer garanterat att höras hela vägen förbi "Härnta" ända upp till Boden.

1 kommentar:

  1. Aris får gärna komma tillbaka till Uppsala :)

    SvaraRadera