fredag 8 juni 2012

I brist på annat

Det är ju som bekant inte alltför händelserikt kring norrtvåan i nuläget och antal inlägg blir ju därefter. Att kunna upprätthålla de tre inlägg om dagen vi snittade under säsong är mer eller mindre omöjligt. I alla fall om vi satsar på kvalitet i inläggen istället för kvantiteten. Men jag tänkte bjuda på lite punkter som kan vara av intresse.

* * *

Norrtvåan måste vara sveriges bloggtätaste division. De två nyaste tillskotten till den här serien är http://aikhandboll.blogspot.se/, samt http://linusfloydsummagumma.blogspot.se/. Den tidigare skrivs av AIKs försvarsgigant och alltiallo Björn Bodén samt deras M9 Henrik Petersson. Den senare är det Täbys tränare Linusfloyd som ligger bakom. Alltid kul läsning på de bloggarna.

* * *

I kommentatorsfältet var det många som var imponerade av Sjöbergs tid på 3000 meter, men när vi kom till träningen igår var det tre (3!) stycken som var helt övertygade att de slår den tiden. Nu förstår jag varför vi kan kontra sönder vilket lag som helst. Vi kontrade faktiskt riktigt bra när vi mötte den allsvenska seriesegraren Skånela i en träningsmatch förra året också. Sen att vi torskade ändå är en annan sak.

* * *

Gamla laget spöade det unga på fotbollsuppvärmningen igår. Trots att vi gjorde ett mål mindre. Men som alla vet är det sista målet vinner som gäller! Oscar Liljebris och Emil Persson lär ha legat sömnlösa inatt. Vilka missar pojkarna gjorde...

* * *

Träningstiderna för nästa säsong är i princip klara. Det ser trots klisterförbud och annat gnäbb väldigt bra ut. Fredagsträningar verkar det däremot bli och jag undrar vad våra 18 åringar tycker om det?

* * *

Ska bli intressant att se på spelschemat som nu har kommit. När kan vi tänkas ha våra norrlandsresor tro?

* * *

Magnus Gladh börjar mer och mer bli en mardröm för våra spelare. När han ställer sig i mål är han brutalt bra! Han hinner nästan aldrig undan och smärta uppkommer när han räddar.

4 kommentarer:

  1. Shit, nu blev hag nyfiken. Menar du att spelschemat har kommit och var hittar vi det? Den nya och trötta förbundssidan måste man ju vara raketforskare för att hitta på. Tacksam om du kunde visa var jag hittar spelschemat. Jag har gått in i TA systemet men där står inget tyvärr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag har fattat det hela rätt har ett preliminärt spelschema skickats ut till respektive förenings tävlingsansvarige, som nu ska sitta och lägga pussel med alla matcher. Mer än så vet jag inte, men mer i ämnet kommer säkert inom kort.

      Radera
  2. Vad blev det i torsken i träningsmatchen mot skånela ? Hoppas ni kommer till ettan i år ! vore väldigt rolig för handbollen i knivsta !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan bara instämma i att det vore väldigt roligt för handbollen i Knivsta och tids nog är jag övertygad om att vi kommer att sätta Knivsta på kartan. Det är planen. Det första delmålet är att ta klivet upp i division 1 nästkommande säsong och vill man stycka upp det i ännu mindre delmål, så är målet för den här säsongen att vara på övre halvan i serien och att bygga på sikt utan att förhasta sig. Men, som du säkert förstår, blir vi inte ledsna om vi skulle ta klivet upp redan den här säsongen. ;)

      Sedan var det matchen mot Skånela. Jag kommer inte ihåg exakt vad det blev (45-25 kanske), men det stod i alla fall 10-10 efter 20 minuter, mycket tack vare ett bra fas 1-spel. Det i sig får ju ses som en framgång mot så starkt motstånd.

      Radera