söndag 22 januari 2012

Avslagen tillställning när u-laget vann

Det finns tillfällen då styrkeförhållandena två lag emellan blir lite väl påtagliga. Dagens u-lagsmatch borta mot Lagunda kan nog ses som ett typexempel på när så är fallet. Skillnaden i fart och individuell skicklighet var milsvid och de 10-15 åskådarna på läktaren fick kanske inte se någon av de mer spännande handbollsmatcherna som har spelats.

Inför match var vi alla klara över förutsättningarna. Höstens möte med Lagunda slutade med storseger trots att vi då avsade oss all form av ansvar i försvarsspelet. Idag hade Lagunda förvisso hämtat förstärkning i form av Hagman-bröderna Andreas och Jonas, men likväl var det primära budskapet att vi skulle hålla oss till vår matchplan i 60 minuter och inte låta Lagundas spel provocera fram avsteg från den.

Sagt och gjort, vi kör på i 60 minuter och det enda man egentligen kan ha synpunkter på är den ofantliga mängd avslut vi missar. Matchen slutar 13-40 (7-21).

Känner rent spontant att det inte är någon vidare god idé att försöka analysera matchen på djupet, utan nöjer mig med att konstatera att det blev två poäng. Lite matchstatistik ska ni hur som helst få.

Målskyttar:

Lagunda AIK: Jonas Hagman 4, Mårten Eker 2, Andreas Hagman 1, David Lerne 1 (1), Erik Olsson 1, Fredrik Pettersson 1, Johannes Karlsson 1, Per Pettersson 1 och Ronny Södergren 1.

Vassunda HK: Andreas Gladh 7, Oskar Liljebris 7, Gabriel Sjöberg 6, Andreas Ericson 5 (3), Eric Engström 5 (1), Jacob Wennström 4, Daniel Algulin 3 och Robin Wahlgren 3 (1).

Utvisningar:

Lagunda AIK: 4 x 2 min

Vassunda HK: 2 x 2 min

Resultat division 4ÖÖ omg. 14:

HK 71 B - Films SK 27 - 20
HK Ceres - Strands IF 45 - 22
Bålsta IF - Sala HF 19 - 25
Lagunda AIK - Vassunda HK 13 - 40
Upplands Tuna IK - Avesta Brovallen HF måndag

* * *

Vill för övrigt poängtera att ingen som helst skugga bör falla över våra motståndare. Lagunda kämpar på hela matchen och håller humöret uppe, men räcker inte till trots att målvakten briljerar med den ena praktparaden efter den andra.

* * *

Tabellläget i toppen är efter helgens matcher oförändrat. HK Ceres ångar på i toppen och vi skuggar på samma poäng, men med sämre målskillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar