torsdag 5 januari 2012

Tipset

Då Brännan-Tobbe tyvärr verkar jobba och slita alldeles för mycket antar "Dövinkel" utmaningen att bli den självklara bloggen att lägga sina tips på. Det kommer givetvis att vara priser till vinnaren/vinnarna! Här kommer det även att bli priser till samtliga som delar poängen.

För att göra det så enkelt som möjligt så tar vi samma poängsystem.

Gladh´s Tips:

Brännan - Sundsvall
Hett derby. Här har vi en på förhand stekhet match med 2 lag som på förhand såg ut att hamna högt upp i tabellen. Jag tror att Brännan kniper en "halvenkel" seger i denna drabbning, helt enkelt för att man har ett bredare lag. Att man spelar på hemmaplan skadar knappast heller
Slutresultat: 33-25

***

Hornskroken - Sikeå
Jag är rädd att Sikeå kommer få sota för den skräll de ställde till med i förra omgången. Jag tror att Hornskroken kommer att komma laddade från tårna i denna match. Kroken kommer att springa ifrån Sikeå under första 20 min och antagligen skaffa sig ett rejält försprång. Därefter mattas tempot ned och en seger blir med 10 bollar...
Slutresultat: 31-21

***

Kiruna - Malmberget
Att Kiruna kommer få det tufft i denna match är det få som tvivlar på. Beroende på vad MAIF trillar in med för lag kan det bli antingen seger med 20 bollar ned till 5. Jag går på mellantinget.
Slutresultat: 23-31

***

Vassunda - Lidingö
Seriefinalen i Div. 2N. Här hoppas jag att Vassunda kan dra nytta av hemmaplan. Är toktufft att kunna slå Lidingö hemma. Blir troligtvis dåligt med folk på läktarendå ungdomslagen är i Falun och spelar Kopparcupen. Enligt rykten kommer både Lidingö och Vassunda komma med försvagade lag. Men jag tror att det kan gynna oss. (Partisk? JAVISST!)
Nyckeln för Vassunda blir att lösa Lidingös utgrupperade försvar. Att få igång det kontringspel som i bortamatchen var näst intill obefintligt.
Slutresultat: 25 - 24

***

Kungsängen - AIK
En tuff match. Har på känn att AIK kommer att komma tokladdade. Man vill inte tappa mark upp till toppen. Och ska man ha med toppen att göra duger det inte att tappa poäng i Kungsängen. Bör kunna tråka ut Kungsängen till en komfortabel 5 målsseger.
Slutresultat: 24 - 29

***

Sundsvall - Hornskroken
Sladdmatch. Denna match sköts upp då Krokens bussbolag/alla(?) bussbolag vägrade köra i ovädret. Och minns flygolyckan i Ryssland! Better to be safe, than to be sorry.
Här är väl egentligen frågan om vilka som har sparat mest krafter från Lördagsdrabbningarna. Märk väl att Kroken har en maffig bussresa i benen.
Jag tror dock att Kroken har en bredare trupp än Sundsvall. Sundsvall som har fått gå 60 min på nyckelspelarna Oscar Gill och Matte Nordholm på Lördagen mot Brännan. Kan säkert orka stå emot i första halvlek. Men efter paus tror jag att Kroken gör 3 mål mot varje 2 mål som Sundsvall gör. (Oklart?)
Slutresultat: 27-32

***

Jakobsberg - Cliff
Här kommer det troligen att bli en tät drabbning. Kan faktiskt sluta precis åt vilket håll som helst.
Tror att det kommer vara Jakobsberg som tar tag i taktpinnen från start och leder i halvtid med några bollar.
I andra halvlek kommer Cliff, som tidigare under säsongen visat att man aldrig ger upp att knapra in. Boll efter boll. För att i slutsekunderna grisa in en kvittering.
Slutresultat: 23 - 23

3 kommentarer:

  1. BIF - SHK (1)
    Kroken - SSK (1)
    KHK - MAIF (2)
    VIF - LSK (1)
    KSK - AIK (X)
    SHK - Kroken (2)
    Jakan - Cliff (1)

    SvaraRadera
  2. 1 29-20
    1 27-21
    2 34-19
    1 26-22
    x 24-24
    2 23-27
    1 24-20

    SvaraRadera
  3. grattis till vinsten mot
    Lidingö! Hoppas
    Ni följer mitt tips och att man får vara med och utmana Tobbe i Brännans if blogg!

    SvaraRadera