söndag 15 januari 2012

Toppnotering!

Under helgen har en mängd lag i föreningen varit i farten och helgens resultatmässiga höjdpunkt hämtar vi från Sköndalshallen i Stockholm, där damernas a-lag betvingade Westermalm med segersiffrorna 20-18. Daniel Arnerlöv, lagets tränare, säger så här om matchen:

- Bakåt stod vi, precis som vi har gjort hela säsongen, riktigt bra, men offensivt fanns det mer att önska. Vi hamnade tidigt i underläge med 3-4, men gör under en period 8-1 på motståndarna. Därefter kommer de igen lite och i halvtid leder vi med 11-9. I andra är det lika vid ett tillfälle, men vi reder ut det och kan vinna med två. Känslan var att vi kunde och borde ha vunnit med mer om bara anfallsspelet hade fungerat bättre. Om någon spelare särskilt ska lyftas fram blir det Sally Berg (M9 född 1994, reds. anm.), som står för sex mål och en mycket bra insats bakåt.

Segern innebär att laget utökar försprånget till lagen på nedflyttningsplats. Närmast under strecket återfinns Enköping, som har tre poäng mindre och 29 måls sämre målskillnad än Vassunda. Nästa lördag väntar hemmamatch mot HF SIF.

* * *

För andra dagen i rad noterar vi en toppnotering när det gäller antalet visningar här på bloggen. Otroligt roligt och det blir ännu bättre. Idag har vi nämligen nått milstolpen 500 visningar, något som naturligtvis inte hade varit möjligt utan er läsare. Fantastiskt kul att ni engagerar er i och läser bloggen! Det är en oerhörd morot och triggar oss att hela tiden höja standarden ytterligare. Hoppas ni tar chansen att vara med oss även framöver, utan er är vi ingenting.

Det här är bara början, kära läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar