torsdag 5 januari 2012

Upplandsklubb i topp

För er som är mer eller mindre frekventa läsare av AlltOmHandboll kommer det här kanske inte som någon nyhet, men med tanke på anknytningen till upplandshandbollen väljer jag att basunera ut det här på bloggen.

Veckan före jul avgjordes AlltOmHandbolls tävling "Sveriges snyggaste klubbmärke". Vinnare blev Redbergslids IK, men även en upplandsklubb (och särskilt dess klubbmärke) fick ta plats i rampljuset.

Upplands Tuna IK har nämligen - med närmare 50 procent av rösterna - utsetts till den förening i landet som har fulast klubbmärke. Mer om tävlingen, liksom en intervju med föreningens legendariske ordförande Christer "Borgen" Borg, läser ni här.


Borgen, hav förtröstan. Er runsten har ett värde bottom yttre skönhet, vilket långt ifrån alla föreningar kan skryta med, och dessutom är all PR bra PR. Vi ses i Alsikehallen den 14 januari!

* * *

Tidigt imorgon bär det iväg till Falun och Kopparcupen, ett genomtrevligt arrangemang som det ska bli otroligt roligt att åter få stifta bekantskap med. Förhoppningsvis kan det komma några intressanta inlägg därifrån och så ska vi ju heller inte glömma bort Lidingö-matchen på lördag. En höjdarhelg helt enkelt!

1 kommentar:

  1. Haha! Fattade inte att den lilla loggan i inlägget faktiskt var deras klubbmärke!?

    Det fulaste jag sett på länge. Typ sedan sundsvall brann...

    SvaraRadera