onsdag 4 januari 2012

Tips slutställning div 2 norra

Det är ju givetvis i princip omöjligt att tippa en sluttabell för den här serien. Dock måste man ju våga slänga iväg ett försök.

1. Lidingö
Inga frågor på det va?

2. Vassunda
Gör vi det vi kan kommer vi att kunna behålla den platsen vi nu har. Dock har vi ett gäng tuffa bortamatcher kvar. Förlust i fel matcher och vi är utanför kvalplats.

3. AIK
Tror att laget kommer att kunna knipa tredjeplatsen. Men det är väldigt många lag om budet.

4. Brännan
Med Claesson tillbaka kan det här lika gärna sluta med en andraplats. Men frågan är om det räcker?

5. Hornskroken
Bör kunna ta en plats på övre halvan av serien. Kapacitet finns i laget.

6. Cliff
När alla avstängningar är avklarade kommer Cliff att fortsätta sätta huvudbry i sina motståndare. Kan säkert kryssa 5 matcher till.

7. Sundsvall
Rivstartade säsongen med idel bra resultat. Sen åkte man till till Alsikehallen och fick stryk med 20 bollar, något som dagen efter blev pisk med 23 mål mot Lidingö. Där fick man nog ett rejält uppvaknande.

8. Kungsängen
Kan nog klara sig från kval i år. Men det kommer bli stentufft! Kommer att vara många 4 poängsmatcher i år. Får lita på att Ingmar håller sig frisk. Han är navet i KSK.

9. Jakobsberg
Har en bentuff uppgift framför sig. Men kan möjligtvis klara sig undan kvalet de med. Men då krävs det att man vinner de flesta 4 poängsmatcherna.

10. Malmberget
Om jag har förstått det hela rätt så har Malmberget problem att få spela med sitt bästa lag från match till match. Tror faktiskt att man kan rubba samtliga lag hemma i sin borg. Förutsatt att bästa laget är på banan. Har alltså en bra topp, men sämre bredd.

11. Sikeå
Tror inte att man kan kliva upp härifrån. Då krävs det mirakel. Har möjligtvis fått lite luft under vingarna efter segern hemma mot Hornskroken.

12. Kiruna
Lagets nordligaste lag är också det som hamnar längst ned på listan. Ligger hopplöst sist. Även om man börjar ta chocksegrar över de lite bättre lagen räcker det inte.


Imorgon tänker jag lägga upp ett tips över de närmast kommande matcherna. Tänker framförallt visa mig vara en bättre tippare än Sjöberg.

Roger över, Roger ut.

4 kommentarer:

  1. Blir det måhända lite tips och spekulationer runt slutresultaten inför varje omgång framöver?
    Kul om det även tipsades och spekulerades lite om div 4-resultatetn också.

    SvaraRadera
  2. Det kommer. Det kan du vara lugnt för.

    SvaraRadera
  3. Vi båda tippar div 2 och jag tippar även matcherna i div 4. Håll utkik under morgondagen, då tre färska tips presenteras.

    SvaraRadera