tisdag 3 januari 2012

Kungälv nästa!

Då var vi igång och vad passar väl inledningsvis bättre än att uppmärksamma det som många av er förhoppningsvis redan har noterat, nämligen att klubbens duktiga 97-killar har avancerat till steg 4 i USM. Grattis grabbar och en stor eloge till Göran och Jörgen som gör ett kanonjobb med grabbarna. Det lovar gott inför framtiden.

Lottningen offentliggjordes strax före jul och nästa anhalt på äventyret blir Kungälv, där Skuru IK, HK S-hof (Sävehofs andralag, som överraskande tagit sig längre än förstalaget) och Torsby IF står för motståndet. Mer om förutsättningarna och motståndarna samt ett tips publiceras när det närmar sig spel.

Bloggen planerar givetvis att vara på plats i Mimershallen och utvecklingen följer ni exklusivt via denna bloggplats.

* * *

Beträffande underrubriken i sidhuvudet på förstasidan bör något konstateras. Förvisso kommer delar av det som publiceras (främst tipsen och det som min bloggkollega lägger upp) att innehålla partiska inslag. Likväl ska det poängteras att vi i vår strävan att erbjuda alla handbollsälskare den ultimata bloggupplevelsen kommer att arbeta för en framställning som riktar sig till flertalet målgrupper, varför ett betydande mått av saklighet förtjänar att upprätthållas. Närmast bör alla trogna anhängare av Division 4 Östsvenska Östra hålla utkik på bloggen.

Mycket nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar