fredag 9 mars 2012

Coach Öhmans tankar

Nedräkning har inför lördagen har börjat och matchen till ära lät vi Jacob Öhman uttala sina tankar under gårdagens träning. Här får ni således några kloka ord på vägen från den blivande svenskläraren.

"Jag tror inte vi behöver orda så mycket om hur viktig den här matchen är för båda lagen. Det är vinna eller försvinna. Kungsängen har ju gått på som ett ånglok den senaste tiden, så jag förväntar mig riktigt tufft motstånd. För oss handlar det om att stänga bakåt och att få träff på Kungsängens skytte. Sedan måste vi få fart på spelet och bollen, då är vi som bäst. Det laget som är hungrigast vinner. I Alsikehallen är vi svårslagna och på lördag ska vi ge allt för seger!"

Många härliga klyschor där, men jag antar att det är så det blir allt som oftast. Svaret över utfallet får vi som sagt på lördag.

* * *

För er som av någon outgrundlig anledning inte har möjlighet att ta er till Alsikehallen på lördag kommer vi givetvis att rapportera matchen. På grund av den förhoppningsvis enorma ljudkulissen blir det tyvärr ett oöverstigligt projekt att radiosända matchen, varför ni får nöja er med vanlig liverapportering. Dock lär den bli alldeles förträfflig då vi precis som så många gånger förr får äran att presentera sändningen i samarbete med vår egna maestro till liverapportör Jacob "Stekarn" Wennström. Liverapportering i toppklass alltså och det kära läsare, det vill ni inte missa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar