måndag 19 mars 2012

Skånelabladet om matchen

Idag tänker jag benämna "Skånelabladet" med sitt rätta namn. Sigtunabygden har visat sig från sin bästa sida och bloggkungarnas namn står nämda vid ett flertal tillfällen. Man tackar. Conny har skrivit en riktigt bra artikel, det glädjer oss.


Notera att mitt och Sjöbergs val som bästa målvakt, Simon Bergström rosas. Detta trots att det var långt ifrån hans bästa match i år. Säger en del om karlns kapacitet.

Dock måste jag tillägga en sak. Min "snurrfint" Var en 360 ifrån dövinkel som avslutades med en tumskruv! Årets mål alla kategorier i denna serie, eller vad säger du Korab?



* * *



Artikeln finns i sin helhet att läsa här:

7 kommentarer:

  1. Har ni inte redan råkat ut för årets mål i Borgen? :)

    Kul med lite förtjänat publicitet till slut. Grattis till kvalet och lycka till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch. Påminn mig inte. Nädu, det här var snäppet vassare.

      Tack! Lycka till nu med vad du nu tar dig för!

      Radera
    2. Tack! Det kommer bli en omställning nu när allt är över. Vi får se vem som ersätter nästa år...

      Radera
  2. Kommer ni spela första metchen onsdag den 28e eller flytta den till söndag 25e som Mantorp-Brännan gjort?

    SvaraRadera
    Svar
    1. David Joelsson VIF19 mars 2012 kl. 16:46

      Fick man flytta matcherna ens ? Har trott att alla kvalmatcher skulle spelas samtidigt eller något :)

      Radera
  3. Matcherna var lottade den 25 först men sen kom förbundet på att det var USM och flyttade därför matcherna till den 28. Det är dock helt okej att flytta kvalet om man vill.

    SvaraRadera
  4. Det finns inget självändamål i att matcherna ska spelas samtidigt, eftersom man inte är beroende av resultaten i några andra matcher. Skälet till att första omgången i utgångsläget var planerad till en onsdag är att USM:s finalsteg går avstapeln nu till helgen. Dock ser man -- om man läser det finstilta -- att det är ok att flytta matchen om inget lag påverkas av USM-slutspelet. Nu såg jag att Tobbe redan har gett er svaret, men hellre två svar än inget alls. ;)

    När det gäller vår hemmamatch, så har jag varit i kontakt med vår tävligsansvarige och matchen kommer att spelas onsagen den 28 april. Tiden är inte fastslagen och vi vet heller inte när returmötet kommer att spelas.

    Mer info kommer.

    SvaraRadera