söndag 25 mars 2012

Liverapportering Mantorp - Brännan

För första gången i år sitter Dövinkelteamet med Gladh & Sjöberg vid tangentbordet.




4 kommentarer:

  1. Kul med liverapporter. Ser fram emot matchen härifrån Härnösand..

    SvaraRadera
  2. Mycket bra liverapportering igår! Synd bara att resultatet hade kunnat vara annorlunda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Sedan tycker nog alla vi som har någon koppling till norrtvåan att gårdagens resultat var lite nedslående. Allra helst som man vet vilken otrolig kraft och energi Brännan har lagt ned på det hela. Är det några som förtjänar lite med- och framgång så är det Brännan. Jag lider med dem, men större under har skett och det går fortfarande att vända det här.

      Tobbe, jag mådde faktiskt dåligt av att se dig så nedslagen igår. Ge inte upp, det går nya tåg och er satsning kommer ge utdelning i slutändan. Ha tålamod, tro på det ni gör och våga gå er egen vägen. Resultaten kommer.

      Radera
  3. Skönt att nån är med oss i alla fall! Det har varit två tunga dagar nu men nu laddar vi för revansch! Själva förlusten i sig är inte så mycket att säga om, Mantorp var riktigt bra och helt klart det bästa laget vi mött i år. Nu lär det i och för sig gjort sin bästa match för i år för om man jämför med de två matcherna mot Gauthiod så var det här nått helt annat!

    Något som varit tyngre är hur vi förlorar, att ha lika efter 40 min och sen en stor torsk är grisigt men det tillhör spelet och Mantorp gjorde det som sagt bra! Har skrivit ner lite tankar på min lilla blogg för den som är intresserade av dessa!

    SvaraRadera