söndag 18 mars 2012

Jakobsberg kvalar

Även division 3 norra fick sin upplösning under gårdagen när Norrfjärdens IF besegrade Umeå IK HF med 31-28 i en direktavgörande match om andraplatsen i serien. Knappt hade norrbottningarna hunnit fira andraplatsen innan det började ryktas om att den kommande kvalmotståndaren Jakobsbergs GoIF inte hade för avsikt att ställa upp i kvalet.

Mot bakgrund av detta rykte har "Dövinkel med Gladh och Sjöberg" givetvis varit i kontakt med Per Schultz, en av Jakobsbergs tränare, som bestämt dementerar uppgifterna. Jakobsberg har ambitionen att ställa upp i kvalet och går för att behålla division 2-kontraktet även över nästa säsong.

* * *

Det spelas en ett par intressanta matcher även denna dag. Inte minst tar Mantorp (tabelltrea) emot Gauthiod (tabelltvåa) i en match, som avgör vilket lag som tar andraplatsen bakom redan klara seriesegraren HK GP. Det är således Brännans och Vassundas kvalmotståndare som ska tas fram. Förutsättningarna inför matchen kan ni utläsa av tabellen nedan.





Nu bär det av till Klämmestorphallen för att bevaka just detta möte. Bloggen är denna eftermiddag även på plats i Sollentuna Sporthall för att punktmarkera mötet mellan Sollentuna HK (blivande kvalmotståndare för ett av de division 2 lag som kvalar till ettan) och stjärnspäckade Ricoh HK.


* * *


När vi ändå är igång kan vi också passa på att meddela att vi kommer att liverapportera det första mötet mellan Enköpings HF och Sikeå SK direkt från Idrottshuset i Enköping. Matchen är planerad till söndagen den 1 april. "Dövinkel med Gladh och Sjöberg" storsatsar på kvalet.

3 kommentarer:

  1. vill se mkt bilder på de som kvalar från H2Ö!!!

    SvaraRadera
  2. Vart kom uppgifterna om att jakobsberg inte vill kvala ifrån?

    SvaraRadera
  3. Kul att ni ska liveá på vår match.
    //
    Roger Sikeå

    SvaraRadera