lördag 24 mars 2012

Kval!

Trav- och motorsportointresserad som man är har det inte funnits många anledningar att åka till Mantorp, men nu blir det två besök på en vecka. Förra veckans scoutingverksamhet följs nu nämligen upp av ytterligare ett besök i samband med att Mantorps IF HF och Brännans IF kastar igång kvalspelet säsongen 2011/12. Efter kortare överläggningar med företrädare för Brännans IF (läs: Tobias Wikström) har vi också fattat beslut om att "Dövinkel med Gladh och Sjöberg" liverapporterar matchen från Klämmestorphallen i Mantorp. En fyra man stark vassundadelegation kommer under söndagen att sätta sig i bilen mot Östergötland och uppsnacket inför matchen påbörjas kl. 16:30. Avkast sker kl. 17:00.

På tal om kvalet, så påbörjar vi under kvällen den nästan månadslånga kvalvakan. Vi jobbar för högtryck och ni kommer med all säkerhet uppleva säsongens mest intensiva period här på bloggen. Vi bevakar allt inom ramen för kvalet till division 1 och division 2. Exklusiva intervjuer, tips, analyser, och mängder med spännande information och kuriosa kommer att finnas uppe för läsning -- och det sker alltså med start redan ikväll. Missa inte det!

* * *

Philip Skatt och hans USIF har inte helt oväntat haft det riktigt tufft i Norrköping. Fredagen bestod i två förluster mot IFK Ystad (21-40) och Guif (20-26) och lördagens enda match mot Redbergslid slutade med förlust 33-22. Detta innebär att USIF får göra upp om placeringarna 7-8. Tufft för USIF alltså, men glädjande för oss vinröda är att Philip Skatt är i riktigt gott slag. Han ligger enligt rapporterna bakom det mesta i offensiv väg och defensivt har han varit formidabel. Som kvitto på sina fina insatser har han i två av matcherna kunnat kvittera ut priset som mest värdefulle spelare. Killen kommer aldrig mer behöva köpa en tröja efter den här säsongens insatser i USM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar