Brännan liverapporterar ifrån matchen som börjar 12:00 idag.
Den hittar du här.

9 kommentarer:

1. Lidingö SK - Malmbergets AIF 34-11
    AIK - Hornskrokens IF 16-18

vad hände i solna? 16 mål mot hornskroken som blev utspelade i andra halvlek av kungsängen igår.

SvaraRadera
  2. AIK's mittnia Henrik Axelsson fick rött kort efter 24 minuter. Jag vet inte hur mycket det påverkade AIK's redan ganska sega spel, men det var ju en ordinarie spelfördelare som försvann där. Sen hade kroken ett bra tempo i anfallsspelet, även om man fick slita hårt mot en stabil AIK-mur. Krokens målvakt Tor Reimer Rasmusson var ruskigt bra också och linjen Mattias Söder snodde bollar, kontrade, fick fina inspel och gjorde säkert 7-8 baljor. Johan Gross satt på läktaren.

AIK spelade helt enkelt för dåligt för att kunna slå ett kämpande Hornskroken idag!

SvaraRadera
    Svar
    1. Förlåt, Henrik Peterson ska det vara, inte Axelsson.

Radera
  3. Gross fick rött kort i matchen mot kungsängen så han kan ha varit avstängd

SvaraRadera
    Svar
    1. Det förklarar saken. Jag har för mig att Gross har ett rött kort sedan tidigare, vilket stämmer bra med att han skulle ha varit avstängd idag.

Som alltid är det toppen när ni läsare fyller i luckorna.

Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

SvaraRadera
  5. Hk Cliff ska tydligen ha saknat sin målgörare Rickard Johansen(?) denna helg, sant?

SvaraRadera
    Svar
    1. Det stämmer. Rickard Johansson låg hemma i sjukdom.

Radera
  6. Sjöberg: Stämmer bra, Gross fick rött mot Brännan i början av säsongen.

Anonym: Det måste man gjort för de var närmare tio mål än tjugo i den här matchen! Maken till stillastående anfallsspel har jag aldrig varit med om