tisdag 28 februari 2012

Brännan i topp!

Serieledningen innehas alltjämt av Lidingö SK och nästa helg har ö-laget chansen att definitivt säkra förstaplatsen. När det däremot gäller kandidaterna till säsongens all-star team är det Brännan som har fått flest spelare nominerade. Nedan följer en tabell över antalet nominerade från respektive förening.



Det första man kan konstatera är att samtliga föreningar är representerade, vilket naturligtvis är roligt. Tilläggas bör att detta inte beror på att vi har sett något egenvärde i att ha samtliga föreningar representerade och att vi därför aktivt har jobbat in vissa kandidater på bekostnad av spelare från de lag som har flera spelare nominerade.


För det andra tycks fördelningen till en betydande grad spegla tabelläget. Visserligen har inte Lidingö flest spelare nominerade, men i övrigt är lagen på den övre halvan överrepresenterade i förhållande till lag 7-12. Att det finns ett sådant samband är givetvis inte så konstigt, men det är möjligt att det är tydligare än man hade kunnat förvänta sig. I övrigt kan det noteras att de fyra bottenlagen har en kandidat vardera.


Nu återstår det bara att se vilka spelare som slår sig in i all-star-laget samt hur en fördelning lagvis ser ut efter omröstningens slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar