söndag 26 februari 2012

Nomineringar All-Star Team (M9)

Sista kvartetten ut bland kandidaterna till årets all-star-lag huserar på mittnio. Som vanligt röstar ni i högerfältet och omröstningen pågår till den 11:e mars. Kort därefter presenteras division 2 norras all-star team säsongen 2011/12.



All-star team - Nomineringar M9

Spelarna presenteras i bokstavsordning utifrån efternamn.



Viktor Justesen, Jakobsbergs GoIF

Motivering: Pålitlig och duktig tvåvägsspelare som har tagit stort ansvar i Jakobsberg. En ledartyp som visar vägen genom sitt spel. Justesen har kroppen, knoppen och skottet, vilket gör honom till ett ständigt hot för motståndarförsvaret.

Mattias Nordholm, Sundsvall HK

Motivering: En riktig lirare som med tiden har blivit bättre på att ta stryk och därigenom har höjt sig ytterligare några snäpp. Bollsinne och spelintelligens i massor gör honom svårfångad. En nyckelspelare Sundsvall inte klarar sig utan.

Rikard Pettersson, Lidingö SK

Motivering: I laget Lidingö har Pettersson stuckit ut som spelaren med stort S. Framåt dirigerar han sina styrkor med järnhand och bakåt är han i rollen som center något av spindeln i nätet. En tvåvägsspelare som behärskar samtliga delar i spelet och dessutom är en duktig straffskytt.

Oscar Westerlind, Brännans IF

Motivering: Inledde säsongen på läktaren, men har sedan återkomsten varit en av härnösandslagets viktigaste kuggar. Styr spelet kontrollerat på mittnio och är ett energiknippe utan dess like; att Oscar älskar att spela handboll går inte att undgå. Skadan var naturligtvis inte rolig, men den gav honom möjlighet att förbättra fysiken och frågan är om inte yngre broder Westerlind är i bättre skick än någonsin.

1 kommentar:

  1. http://www.laget.se/KSKHERR/35631-nyhetsarkiv-item-2107948.html

    sumering av tipset omg. 19

    KSK DD

    SvaraRadera