onsdag 29 februari 2012

Snart är väl Skånelas F-97 viktigare än Vassundas herrar

Som vanligt numera lämnas vår framfart i norrtvåan oberörd. Sigtunabygden har inte ens tagit med resultaten ifrån helgens norrlandsresa. Vad ska man med en lokalblaska till om den bara skriver om Skånela?


Oväntat?


***


Från och med nu tänker jag kalla Sigtunabygden för Skånelabladet.

5 kommentarer:

  1. David Joelsson VIF29 februari 2012 kl. 19:19

    Mer än sant! En "lokaltidning" ska, som namnet säger, skriva om saker som händer i samhället och vi ÄR något att skriva om i samhället! Finns det vettigt folk så är det dags för de att träda fram !

    SvaraRadera
  2. Gör som vi gör i Härnösand. Mäta redaktionen med material, ring o mejla innan matcher, efteråt med. Ta foton och skicka med. Då finns chansen att de vaknar. Vår lokalblaska har blivit "uppfostrade" bra och täcker både dam- & herrhandbollen hyfsat.
    Fast är det ngn i Modo som nyser så blir det en helsida om det. I vissa avseenden är TÅ ett Modo-fanzine.

    SvaraRadera
  3. Börja premurera på UNT så får du iaf se matchresultaten :)

    SvaraRadera
  4. Sen så är Skånela en Sveriges största föreningar samt bedriver ett nätverkande i hela bygden vilket gör att det kanske är fler än en faktor som avgör publiciteten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så och på den punkten måste vi i Vassunda bättra oss, men av det följer ju inte att tidningen ska låta bli att sprida nyhetsbevakningen en aning.

      Tidningens innehåll och vad redaktionen väljer att bevaka ska väl knappast påverkas av vilka som är hetast på telefonen. I alla fall inte till den grad att inte ens ett matchresultat kan komma med i pappret.

      Att Sigtunabygden lägger mycket fokus på Skånela i dessa tider har jag inga bekymmer med, tvärtom, Skånela förtjänar publicitet och det är märkligt att det har tagit så lång tid innan UNT har börjat intressera sig för märstaklubbens framfart, men en "undervadelning" till Sigtunabygden är ju Knivstabygden och den borde väl rimligtvis kunna uppmärksamma kommunens bästa lag utan att vi ringer och påtalar att det är match. Vad vet jag, men det känns som att en tidning (eller dess representanter rättare sagt) bör hålla sig uppdaterad om nyhetsläget.

      Radera