lördag 4 februari 2012

Hoppet lever för P-97

Föreningens pojkar födda 97 har fortfarande chansen att nå en direkt avgörande match om en plats i steg 5. Efter första dagens spel i Kungälv intar man en andraplats i gruppen på samma poäng som huvudkonkurrenten Skuru IK.

Dagen började med förlust mot just Skuru, men enligt tränare Göran Bergkvist stod man trots allt för en ganska bra insats med ett väl fungerande 3-2-1 försvar. Dock hade man för många ramträffar och Skuru tilläts därför rinna iväg till slutresultatet 22-17.

I den sena kvällsmatchen mot HK S-hof var man aldrig riktigt hotade och under en period hade laget ledningen med 11 bollar. Återigen fungerade försvarsspelet bra (6-0 denna gång) och skärpan i offensiven var mycket bättre. På slutet gick partillelaget ut och spelade man-man, vilket föranledde en viss justering av resultatet, som till slut skrevs till 24-18 i Vassundas favör.

Imorgon väntar hittills obesegrade Torsby, som imponerade stort mot Skuru (seger 27-17). För Vassundas del är det bara seger som räknas, men Torsbys resultatrad till trots ska man inte se slaget förlorat på förhand. Det jag såg av Torsby i Kopparcupen veckan efter nyår var förvisso bra, men man ska komma ihåg att våra killar bara förlorade knappt när lagen möttes -- och det med en utespelare mellan stolparna. Även om Torsby givetvis måste ses som favoriter finns det således alla chanser i världen att besegra värmlänningarna. Och vem vet, kanske har man redan tankarna på semi off-spelet. Spännande blir det hur som helst och strax före klockan 13:00 imorgon vet vi om det blir ytterligare spel eller om USM-äventyret är över för den här gången för våra vinröda handbollskrigare.

Älska läget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar