tisdag 21 februari 2012

All-star team - Nomineringar V6

Högersexorna fick ni igår. Över 100 röster har redan inkommit och det ser ut att kunna bli riktigt jämnt. Idag har vi kantspringarna på den andra kanten. Rösta precis som med H6 i det högra fältet.

Omröstningen är öppen till och med 2012-03-06.

***


All-star team - Nomineringar V6

Spelarna presenteras i bokstavsordning utifrån efternamn.


Johan Gross, Hornskrokens IF

Motivering: Den pilsnabbe vänsterspringaren har tagit ytterliggare ett kliv i år. Stark kontringspelare som kan göra sig själv egna lägen ifrån ingenting. Skjuter kanske flest skott i serien. Johan är även en duktig straffskytt.


Daniel Isaksson, Kiruna HK

Motivering: Daniel har under stora delen av säsongen ensam burit Kiruna på sina axlar. Har ett brett avslutningsregister och en bra spänst. Visade sig även vara företagsam när han spelar på högersex-position, och det är ett stort plus i kanten.

Gabriel Sjöberg, Vassunda IF

Motivering: Jag hade gärna fått slippa att nominera bloggkollega Sjöberg.  Gabriel är Vassundas kontringsspecialist som har ett oerhört bra sammarbete med Vassundas målvakt Simon Bergström. Har ett jätteregister i sina avslut ifrån struten, med flippen som bästa vapen. 

Daniel Sjödin, Brännans IF

Motivering: Daniel Sjödin har en förmåga att oerhört sällan missa ett enda skott. Han har en riktigt bra handled som han kan använda på bästa sätt. Daniel är -- liksom de andra -- en duktig kontringsspelare.

1 kommentar:

  1. monica.naslund@hotmail.com22 februari 2012 kl. 17:09

    Jag röstar på Daniel SJödin,Brännans IF

    SvaraRadera