söndag 5 februari 2012

Gladh och Sjöberg levererar

Efter förra veckans tipsomgång intog jag förstaplatsen i Dövinkeltipset.
När jag nu summerat ihop även denna veckas tipsomgång och adderat ihop den med föregående står det svart på vitt. Gladh har vunnit! Men det mest anmärkningsvärda är att det tar inte slut där. Andraplatsen intas nämligen av bloggkollega Sjöberg.

"Dövinkel med Gladh & Sjöberg" kan numera även skriva in tipskungar på sina visitkort.

***

I Övrigt kan konstateras att David Joelsson som förra veckan kammade noll har gjort en jättehelg och avancerade till tredjeplatsen. David tippade rätt målskillnad i båda Lidingömatcherna bland annat. Starkt jobbat David!

***

I det mindre trevliga bottenträsket slutade Andreas Ericson och Milad ifrån Sikeå. Dock har Milad inte varit med på del 1 och hann faktiskt ikapp Andreas trots fyra matcher mindre tippade.

Vad gäller de som endast tippade i del 1 kan jag meddela att Robin hade 5 poäng och Göthe 2. Jag räknar inte in dem då det skulle se alldeles för pinsamt ut för deras del.

***

Slutställning efter omgång 15 och 16

1. Magnus Gladh - VIF 19p

2. Gabriel Sjöberg - VIF 17p

3. David Joelsson - VIF 16p

4. Jacob Öhman - VIF, Thomas Silenius - HF SIF 2, PA - Hornskroken 14p

7. Linus - Jakobsberg 12p

8. Andreas Ericsonn - VIF, Milad - Sikeå 10p

***

Ett tips till alla er målvakter därute. Släng på TV10 klockan 00:30 och spana in Tom Bradys perfekta kast i Super Bowl. Så ska en kontringspass slås! Stenhårt och utan snö på bollen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar