onsdag 22 februari 2012

Nomineringar All-Star Team (M6)

Vi raskar på mot ett slutligt all-star-lag och nu har turen kommit till krigarna på linjen. Som vanligt röstar ni i högerfältet och omröstningen för M6-positionen pågår till och med onsdagen den 7:e mars.


All-star team - Nomineringar M6

Spelarna presenteras i bokstavsordning utifrån efternamn.


Dan Keto, AIK Handboll

Motivering: Meriterna talar egentligen sitt tydliga språk; spel i elitserien har varvats med landslagsspel för Finland. En komplett mittsexa, som behärskar alla delar i spelet. Bra i spelet utan boll, säker i läget och dessutom skicklig i spelet på niometer. Det på linjeväxeln följande skottet är något av en specialitet. Ketos främsta gren är dock försvarsspelet där han tillhör de absolut bästa i serien.

Erik Nordman, Lidingö SK

Motivering: Den yngre av nordmanbröderna har sina främsta styrkor i anfallsspelet där han på ett fördelaktigt vis har hittat ett fint samarbete med niometersspelarna. Riktigt bra i avslutningsmomentet, vilket inte minst framgår av den framskjutna placeringen i skytteligan. Var en mycket starkt bidragande orsak till Lidingös succéhöst.

Simon Ström, Vassunda IF

Motivering: Spelsmart spelare som med avseende på försvarsspelet spelar i samma division som Keto. Är förhållandevis stationär i det offensiva spelet, men har missat ett skott eller något liknande de senaste tre säsongerna. Simon Ström skulle med den fysiska statusen på topp vara ett tillskott för flertalet lag i allsvenskan.

Mattias Söder, Hornskrokens IF

Motivering: Det här sällskapets kanske mest okonventionella spelare; Söder är med mittsexmått mätt närmast att betrakta som en handbollsvirtuos. Rörlig och intelligent spelare med enastående kyla i avslutningslägena. Behärskar ett högt tempo och är faktiskt en av seriens kontringsstarkaste spelare. Stabil i defensiven, där han också har en fin förmåga att stjäla bollar i studsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar