söndag 19 februari 2012

Nomineringar All-Star Team (H6)

Det återstår bara fyra omgångar av årets norrtvåa och det har nu blivit hög tid att utse årets all-star team. Nomineringsfristen löpte ut igår söndag och efter överläggning i nomineringskommitén återstår det nu bara för Dig som läsare att rösta på just Din favorit.

Principen är enkel: måndag till söndag den här veckan kommer vi att publicera fyra kandidater på varje position och den spelaren på respektive position som får flest antal röster tar slutligen plats i division 2 norras all-star-lag säsongen 2011/12. Läsarnas all-star-lag presenteras sedan tillsammans med våra (bloggkollega Gladhs och mitt) uttagningar.

Först ut är grabbarna i den högra struten, men innan vi kör igång vill vi också passa på att rikta ett stort tack till alla er som har skickat in nomineringar.


All-star team - Nomineringar H6

Spelarna presenteras i bokstavsordning utifrån efternamn.


Michael Lind, Lidingö SK

Motivering: Anders Boqvists radarpartner i fas 1-spelet med en närmast osannolik förmåga att tunnla målvakterna. Bjuder sällan på det extraordinära, men är en riktigt habil spelare med ett bra målsnitt. En viktig kugge i Lidingös fina lagbygge helt enkelt.

Anton Möller, Kungsängens SK

Motivering: Spänstig spelare som har lyft i takt med att Kungsängen har höjt sig. Flytten från Skånela tycks ha gjort Möller gott och målsnittet gör honom till en given kandidat som seriens bästa högersexa.

Jonathan Tjärnberg, Brännans IF

Motivering: Spänstfenomen, som behärskar alla delar i spelet: bra i läget, relativt kontringsstark, mycket bra när han kommer inåt i banan och får utnyttja sin spänst samt orädd i försvarsspelet. Jobbar tränarduo Jansson/Sandin bara med avslutningsrepertoaren (en riktigt mäktig flipp hade inte skadat) är Jonathan Tjärnberg inom kort en spelare för de högre nationella serierna.

Joakim Önhage, HK Cliff

Motivering: Företagsam kantspelare, som vid sidan av Richard Johansson har växt ut till den kanske enskilt viktigaste spelaren i laget Cliff. Notorisk målskytt, som säsongen igenom har tagit stort ansvar på högersex.

* * *

Så ser alltså nomineringarna på högersexpositionen ut och imorgon väntar den andra flanken på att få bli presenterad. Glöm nu inte att avge Din röst. OBS! Omröstningen sker i högerfältet här på bloggen (under bloggarkiv). Sista dagen för omröstning på högersexorna är måndagen den 5:e mars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar