tisdag 28 februari 2012

"Dövinkel" på plats!

Rykten säger att en intressant handbollshelg väntar och i synnerhet att kampen om den sista kvalplatsen till division 1 kan komma att nå sitt klimax. Samtidigt florerar rykten om att ingen aktör har åtagit sig att liverapportera helgens tillställningar. Därför gör nu "Dövinkel med Gladh och Sjöberg" slag i saken.

Det är med glädje och stolthet vi kan presentera lördagens match mellan Kungsängens SK och Brännans IF. Seriens två formstarkaste lag drabbar samman i Ekhammarhallen och ni följer händelseutvecklingen direkt här på bloggen. Försnacket påbörjas kl. 15:30 och avkast sker kl. 16:00.

5 kommentarer:

  1. kul! att ni tar på er detta ;)

    SvaraRadera
  2. Grymt grabbar! /bif

    SvaraRadera
  3. Det var en självklarhet. Vi förmodar att det finns en hel del intresse och att många (i synnerhet härnösandsborna) inte har möjlighet att vara på plats. Eftersom vi ändå är där tänkte vi underlätta livet för folket ute i etern. Långa avståndet eller tajta tidsplaner ska inte behöva hindra folk från möjligheten att ta del av matchen.

    Nu hoppas vi att det blir en bra match och att många tar chansen att följa den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att ni sänder!
      Annars har vi berdskap för det då jag brukar ta den delen då jag inte vikarierar som matrialare.
      Vi kan samarbet apå läktaren kanske:-)

      Radera
    2. Absolut, vi samarbetar gärna om det är så att du inte tar plats på bänken. Det är enbart angenämt och de flesta former av samarbeten över klubbgränserna är positiva. :)

      Radera